Знайти Ентерол
в найближчій аптеці
Ентерол - пробіотик від французької компанії, який рекомендований Всесвітньою гастроентерологічною організацією, як ефективний засіб для нормалізації мікрофлори кишечника при діареї будь-якої етіології. Унікальний для України препарат і єдині ліки, що містить пробіотичні дріжджі Сахароміцети буларді CNCM I-745.
Ентерол - помочь организму восстановить свою собственную микрофлору

Неповторність мікрофлори кожної людини давно науково доведена і не вийде відтворити її за допомогою звичайних ліків, навіть пробіотиків на основі лакто-і біфідобактерій! Але можливо допомогти організму відновити свою власну мікрофлору швидко, ефективно, і без побічних ефектів.

Тепер на питання: “Що пити для мікрофлори дорослому і дитині? – є лише одна відповідь – Ентерол!

Восстановите микрофлору кишечника вместе с Энтеролом

Ентерол допоможе:

  • побороти патогенну флору;
  • швидко і ефективно вивести з організму токсини і інші залишки життєдіяльності хвороботворних бактерій;
  • заспокоїть запальні процеси слизової кишечника;
  • наситить слизову оболонку кишечника;
  • створить оптимальні умови для нормалізації власного біома кишечника.

Крім того, Ентерол підходить і для дітей, і для дорослих, просто оберіть ліки відповідної форми випуску: дітям – саше, дорослим – таблетки.

Як саме діють сахароміцети які містить Ентерол®

Потрапивши до організму, сахароміцети успішно долають соляну кислоту в шлунку та солі жовчних кислот і неушкодженими потрапляють до місця своєї дії — кишечника. Сахароміцети не руйнуються під впливом антибіотиків.

Потрапивши до організму, сахароміцети успішно долають соляну кислоту в шлунку та солі жовчних кислот і неушкодженими потрапляють до місця своєї дії — кишечника. Сахароміцети не руйнуються під впливом антибіотиків.

<b>Сахароміцети у 10 разів більше патогенних бактерій</b> і, як магніт, «притягують» до себе деякі шкідливі мікроорганізми, таким чином, природним шляхом<br /> виводячи їх з кишечника.

Сахароміцети у 10 разів більше патогенних бактерій і, як магніт, «притягують» до себе деякі шкідливі мікроорганізми, таким чином, природним шляхом
виводячи їх з кишечника.

Сахароміцети виробляють речовини, які живлять слизову оболонку кишечника та протидіють токсинам, що виділяються патогенною мікрофлорою, а отже, перешкоджають шкідливій дії патогенних бактерій. Вони посилюють власні захисні сили кишечника, стимулюючи виділення секреторного імуноглобуліну.

Сахароміцети виробляють речовини, які живлять слизову оболонку кишечника та протидіють токсинам, що виділяються патогенною мікрофлорою, а отже, перешкоджають шкідливій дії патогенних бактерій. Вони посилюють власні захисні сили кишечника, стимулюючи виділення секреторного імуноглобуліну.

Отже, захищаючи кишечник від патогенної мікрофлори, сахароміцети дають можливість та створюють умови для розвитку власної, корисної мікрофлори вашого кишечника.

Отже, захищаючи кишечник від патогенної мікрофлори, сахароміцети дають можливість та створюють умови для розвитку власної, корисної мікрофлори вашого кишечника.

Принцип дії дріжджових грибів сахароміцетів в препараті Ентерол®

Чому ж саме сахароміцети були обрані для відновлення мікрофлори кишечника, яка основна діюча речовина ліків Ентерол? Все просто: сахароміцети перевищують розмір патогенних бактерій в 10 разів і як магніт, збирають на себе більшість шкідливих мікроорганізмів, після чого швидко і ефективно виводять їх разом з продуктами їх життєдіяльності і токсинами, природним шляхом виводячи з організму.

Крім того, для нормалізації мікрофлори необхідно простимулювати зростання власних корисних бактерій, з чим прекрасно справляються саме сахароміцети, виробляючи ферменти, живлять слизову оболонку кишечника і перешкоджають негативному впливу патогенних бактерій. Також сахароміцети здатні підсилити, ослаблені за час хвороби, захисні функції кишечника, за допомогою стимуляції вироблення секреторного імуноглобуліну.

Отже, сахароміцети діють одночасно в декількох напрямках по усуненню не тільки причини захворювання, але і неприємних симптомів і наслідків, чим відновлюють ваше самопочуття швидко і ефективно, в той час, як інші пробіотики скорочують час відновлення власного мікробіома всього лише на 0,5-1 день.

Тільки сахароміцети не схильні до руйнування під впливом шлункового соку або антибіотиків, тому в кишечник вони потрапляють в повному обсязі і в “повній бойовій готовності”, навіть якщо ви їх приймаєте одночасно з антибіотиками.

ІСТОРІЯ ВІДКРИТТЯ
ІСТОРІЯ ВІДКРИТТЯ
ІСТОРІЯ ВІДКРИТТЯ

Ентерол був відкритий французьким мікробіологом Анрі Булардом у 1923 р. під час перебування у Південно-Східній Азії. Вчений помітив, що під час спалаху холери у пацієнтів із діареєю лікарі місцевого шпиталю досить ефективно застосовували відвар з шкірок мангостину та лічі.1,2 Вивчивши склад відвару Булард відкрив особливий вид мікроорганізмів – дріжджі, які в подальшому віднесли до сахароміцет. Після патентування винаходу вони отримали назву Сахароміцети буларді CNCM I-745 та використовувались із лікувальною ціллю…

ЕФЕКТИВНІСТЬ
ЕФЕКТИВНІСТЬ
ЕФЕКТИВНІСТЬ

Для того, щоб пов’язати користь для здоров’я з пробіотиком, найбільш надійним підходом є оцінка клінічних доказів.1-3, 6

Сахароміцети буларді CNCM I-745 були досліджені у більш ніж 100 клінічних випробуваннях.2  Ентерол був першим пробіотичним препаратом проти діареї, який застосовували в медицині з 1962 року.1,4,5

Сахароміцети буларді CNCM I-745 за даними мета-аналізів2,5 клінічних досліджень є ефективними для лікування та профілактики різних шлунково-кишкових захворювань які супроводжувались розладами травлення (діарея) у порівнянні з іншими пробіотичними штамами.5,7,9

ОСОБЛИВІСТЬ
ОСОБЛИВІСТЬ
ОСОБЛИВІСТЬ

Сахароміцети буларді CNCM I-745 має ряд особливостей, бо природним чином не сприйнятливі до антибіотиків і застосовуються із ними оночасно.6 Низький рівень рН7 не впливає на С.Буларді.

Науково підтверджені штами дріжджів Ентеролу не колонізують кишківник та не порушують мікробіотичний склад.1-4,8

ЯКІСТЬ І СТАНДАРТИ ВИРОБНИЦТВА
ЯКІСТЬ І СТАНДАРТИ ВИРОБНИЦТВА
ЯКІСТЬ І СТАНДАРТИ ВИРОБНИЦТВА

Одним із критеріїв для визначення якості пробіотика є його виробничий процес.7 Крім того, для стандартизації як лікарський препарат, пробіотик має відповідати суворим нормам дотримання якості виготовлення, безпеки застосування, належного зберігання та транспортування, дистрибюції.7

Ентерол виробляють на півночі Парижа у Франції.Лабораторія займає 27 000 м2 та забезпечує високу якість, послідовність виробництва пробіотика, який експортується у понад 100 країн світу.8,9  Сировина, яка використовується, а також упаковка кінцевого продукту, проходить сувору оцінку якості, а сам процес виробництва сертифіковано відповідно до вимог Належної виробничої практики (GMP).8 Результатом цього жорсткого контролю якості та автоматизації стало визнання Ентеролу багатьма органами управління охорони здоров’я як лікарського засобу належної якості, включаючи:8

  • Європейське агентство з лікарських засобів (European Medicines Agency), Європа;
  • Національне агентство з безпеки лікарських засобів та медичних препаратів (National Agency for the Safety of Medicines and Health Products), Франція;
  • Регулятивний орган з питань охорони здоров’я Бразилії (Brazilian Health Regulatory Agency), Бразилія;
  • Управління по контролю за харчовими продуктами та лікарськими препаратами Кореї (Korean Food and Drug Administration), Корея;
  • Управління охорони здоров’я Об’єднаних Арабських Еміратів (United Arab Emirates Health Authority).
1. Moré M.I., Swidsinski A. Saccharomyces boulardii CNCM I-745 supports regeneration of the intestinal microbiota after diarrheic dysbiosis – A review. Clinical and Experimental Gastroenterology. 2015; 8: 237–255. doi:10.2147/CEG.S85574.
2. McFarland L.V. Systematic review and meta-analysis of Saccharomyces boulardii in adult patients. World Journal of Gastroenterology. 2010; 16 (18): 2202–2222. doi:10.3748/wjg.v16.i18.2202.
3. Guarner F. et al. Probiotics and prebiotics. World Gastroenterology Organisation Global Guidelines. 2017:1-35. https://www.worldgastroenterology.org/guidelines/global-guidelines/probiotics-and-prebiotics/probiotics-and-prebiotics-english.
4. Joly F. et al. Saccharomyces boulardii CNCM I-745. In: Marteau P., Dore J., eds. Gut Microbiota: A Full-Fledged Organ. Paris: John Libbey Eurotext; 2017: 305–350.
5. McFarland L.V. et al. Strain-specificity and disease-specificity of probiotic efficacy: A systematic review and meta-analysis. Frontiers in Medicine. 2018; 5 (MAY). doi:10.3389/fmed.2018.00124.
6. Neut C. et al. Antibiotic susceptibility of probiotic strains: Is it reasonable to combine probiotics with antibiotics? Medecine et Maladies Infectieuses. 2017; 47 (7): 477–483. doi:10.1016/j.medmal.2017.07.001.
7. Edwards-Ingram L. et al. Genotypic and physiological characterization of Saccharomyces boulardii, the probiotic strain of Saccharomyces cerevisiae. Applied and Environmental Microbiology. 2007; 73 (8): 2458–2467. doi:10.1128/AEM.02201-06
8. Kolacek S. et al. Commercial Probiotic Products: A Call for Improved Quality Control. A Position Paper by the ESPGHAN Working Group for Probiotics and Prebiotics. Journal of Pediatric Gastroenterology and Nutrition. 2017;65(1):117-124. doi:10.1097/MPG.0000000000001603.
9. Biocodex internal production data, December 2019.